مجله اینترنتی

مجله اینترنتی

مجله اینترنتی

مجله اینترنتی

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

آموزش برق به زبان ساده

چهارشنبه, ۱۸ فروردين ۱۴۰۰، ۰۵:۰۸ ب.ظ

 

آموزش برق به زبان ساده یکی از مواردی است که به کارآموزان کمک می کند تا مفاهیم این دوره را بهتر یاد بگیرند. در ادامه ، ما مطالبی را که در وب سایت نمایش فنی بسیار به شما کمک می کند ، بررسی خواهیم کرد.

 

مهندسی برق ساختمان یکی از مهارتهایی است که امروزه بازار کار بسیار بالایی دارد. فردی که بتواند کارهای برقی ساختمان را به خوبی انجام دهد می تواند درآمد بالایی داشته باشد. برای یادگیری نحوه ساخت یک ساختمان ، ابتدا باید یک سری اصول را بدانید. برای اینکه بتوانید کارهای برقی ساختمان را انجام دهید ، باید بالابرها یا لوله هایی را که در جهت عمودی قرار می گیرند جدا کنید. این رایزرها برای لوله های الکتریکی در نظر گرفته شده اند و باید در فاصله 30 سانتی متری از لوله های متصل به لوله کاندوئیت نصب شوند. به عبارت دیگر ، برای هر لوله تغذیه و فاضلاب باید یک بالابر متفاوت وجود داشته باشد. این یکی از اصول سیم کشی و برق ساختمان است و در صورت عدم رعایت استانداردها.

 

لوله کشی برق ساختمان

در حین لوله کشی برق ساختمان ، آرنج های برق باید با نوارهای گسترده و چسب به لوله گالوانیزه برق تک و اصلی متصل شوند تا از فشار لوله جدا نشوند و در صورت فشار یا ضربه آسیب نبینند. برای لوله گذاری ساختمان می توانید از لولاهای چرخان استفاده کنید. زیرا آنها می توانند به اندازه قطر در محیط هایی مانند دیوارها و کف ها سوراخ کنند و به محیط های دیگر آسیب نرسانند. همچنین ، سوراخ های ایجاد شده توسط این تپه ها دقیقاً اندازه ای دارند که به طور کارآمد لوله کشی می شوند.

 

آموزش برق ساختمان به زبان ساده ، اصول سیم کشی ، تکنیک های برق ساختمان ،

نکات مربوط به لوله کشی برق

برای لوله کشی ساختمان ، ابتدا باید از فرزهای فرز برای ایجاد خطوط نازک برای قرار دادن لوله های برق استفاده کنیم. اندازه خطوط شیار باید با قطر و عرض آن سازگار باشد.

خواندن نقشه برقی ساختمان ، آموزش برق ساختمان به زبان ساده ، اصول سیم کشی ،

تکنیک های الکتریکی ساختمان

برای آموزش مهندسی برق ساختمان به زبان ساده ، باید بدانید که روش های مختلفی وجود دارد ، یکی از آنها کار برق با روش شما است. سیم کشی توکار به گونه ای است که سیم و کابل برق از زیر سیمان و گچ عبور می کنند تا روی دیوار قابل مشاهده نباشند ، از این رو سیم کشی داخلی نامیده می شود. نکته جالب در مورد این روش این است که شما نیازی به لوله کشی برق ندارید و همه کارها مستقیم انجام می شود. از طرف دیگر ، هنگام استفاده از این روش ، روش سیم کشی سطح معکوس کاملاً برعکس است. سیمها و کابلها بر روی ساختمان قرار می گیرند.

ساختن تکنیک های برق ، ساختمان نقشه خوانی الکتریکی ، ساخت برق آموزش به زبان ساده ،

اندازه کابل ها در سیستم برق ساختمان

اندازه مقطع کابل در ساخت برق به زبان ساده بسیار مهم است ، اگر بتوانید مقطع کابل را به خوبی دنبال کنید ، سیم کشی بسیار استانداردی خواهید داشت. مقدار مقطع سیم هر قسمت مقدار مشخصی است. به عنوان مثال ، سطح مقطع شبکه باید 4 میلی متر مربع باشد. اگر سیستم های روشنایی باید دارای مقطع 1.5 میلی متر باشند. همچنین سطح مقطع پریزها باید 2.5 میلی متر باشد. از طرف دیگر ، سیم کشی کولرهای گازی و کولرهای آبی به ترتیب دارای مقطع 4 و 2.5 میلی متر هستند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ فروردين ۰۰ ، ۱۷:۰۸
ava lm

بررسی استانداردها و کاربردهای ورق آهن در صنایع

سه شنبه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۰، ۰۴:۱۳ ب.ظ

امروزه در بسیاری از صنایع از ورق های فولادی استفاده می شود. ورق استیل در واقع آلیاژی ساخته شده از آهن و سایر عناصر است که به روش های مختلف تهیه می شود و نام های مختلفی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ورق های فولادی به ادامه مطلب بروید.

ورق فولادی چیست؟

ورق استیل در واقع نوعی ورق فلز با سطح کاملاً صاف است. این ورق های فولادی معمولاً از غلطک گرم یا گلوله ساخته می شوند. یکی از مزایای بزرگی که می توان برای ورق های فولادی ذکر کرد ، امکان سیم پیچ و نورد است که به کارخانه ها نیز ارائه می شود و نسبت آن در ورق های برشی و قطعه ای محبوبیت بیشتری دارد.

ورق های فولادی انواع مختلفی دارند که بر اساس نحوه ساخت و مواد اولیه ساخت آنها نامگذاری می شوند.

استانداردهای ورق استیل

امروزه ورق آهن مطابق با استانداردهای آلمان ، ایالات متحده و روسیه تولید و عرضه می شوند که در مورد آنها بحث خواهیم کرد. اولین استاندارد DIN آلمان است که در واقع متداول ترین استاندارد برای ورق های فولادی در ایران است. مورد دوم استاندارد ASTM آمریکایی و سرانجام استاندارد روسی است که کمتر از دو استاندارد قبلی برای تولید ورق های فولادی استفاده می شود. ورق های فولادی درصد متفاوتی از کربن دارند ، به همین دلیل خواص مختلفی دارند و نام خاصی دارند.

انواع ورق های فولادی

در اینجا انواع ورقهای فولادی را بررسی خواهیم کرد و با مشخصات آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.

ورقهای فولادی گرم و سرد

نورد سرد یکی از روش هایی است که برای ساخت ورق های فولادی استفاده می شود و روند کار آن چندان دشوار نیست. در اینجا شمش آهن که قرار است به یک ورق فولادی تبدیل شود ، بین دو غلتک چرخان قرار دارد که در بالا و پایین آن قرار دارند و با اعمال فشار از آنها و حرکت مداوم دو غلتک بالا و پایین ، شروع به تغییر شکل می کند . . لازم به ذکر است قبل از شروع این فرآیند ، شمش آهن باید با اسید شسته شود تا در صورت وجود لایه اکسید شده روی سطح آن ، باید کاملاً تمیز شود. ورقهای فولادی نورد سرد معمولاً از کیفیت بالاتری نسبت به ورقهای فولادی نورد گرم برخوردار هستند. ورق فولاد سفید نتیجه این فرآیند است.

ورق های فولادی نورد گرم ، بر خلاف روش قبلی ، با استفاده از دمای حدود 1400 درجه فارنهایت تغییر شکل و شکل می گیرند. در لاتین به این نوع ورق های فولادی صفحه رول گرم یا سیم پیچ رول گرم نیز گفته می شود. ورق های استیل ساخته شده به این روش بین 1.16 تا 5.16 اینچ ضخامت دارند و اگر ضخامت آنها از 6 اینچ بیشتر باشد ، صفحات نامیده می شوند. به ورقهای سیاه و ورقهای گالوانیزه ورقهای فولادی تولید شده با این روش گفته می شود.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ فروردين ۰۰ ، ۱۶:۱۳
ava lm